Algemene info

De Fly-In gaat door op zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 van 10 tot 19u. Het vliegveld is te bereiken via de Overheulestraat aan café "in de Barakken". Je kan met de auto tot op het vliegveld rijden en daar parkeren. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid voorzien!

Meer info en inschrijven

Vliegen kan vanaf 10u. Tot de middag vragen we om enkel elektro te vliegen. Na de middag mogen ook brandstofmotoren de lucht in. Turbines zijn op de Fly-In niet toegelaten.

Gezellige bar met terras

Dat je niet constant in de lucht kunt en moet hangen ligt voor de hand. Onze gezellige bar is het hele weekend open. Je kan er terecht voor een frisse pint en een snack.
Van op ons terras volg je bovendien met gemak de displays van collega piloten.

BBQ

BBQ op zaterdgavond. Die formule blijft ongewijzigd! Iedereen welkom. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk. Bevestig jouw deelname via ons formulier.

Gratis parking

Bezoekende piloten kunnen gratis parkeren op het vliegveld. Er is voldoende plaats voorzien.

Camping

Kamperen op het terrein zelf is helaas niet langer toegestaan. We konden gelukkig een alternatief vinden dicht in de buurt. Op minder dan een kilometer van het vliegveld kunnen we gebruik maken van een veld. Om enigszins zicht te hebben op het aantal kampeerders is het nuttig ons even te laten weten dat je hiervan gebruik wenst te maken. Elektriciteit, water en sanitair is NIET aanwezig. Kosten zijn er evenmin :-)

Route

?>